Gratis Intake-les

Als jij je opgeeft voor rijlessen bij AutoRijschool Snijders, beginnen we altijd met een intake-les van ongeveer 30 minuten. Indien je ervoor kiest om bij ons te beginnen, is deze les gratis.

Geen zogenaamde proefles bomvol verkooppraatjes waar je niets van wijzer wordt. Maar een echte waardevolle intake-les vol van kennis overdracht, oefeningen en behendigheden die bijdrage in jou vorming tot een volwaardige chauffeur/chauffeuse leveren.

Er zal vanzelfsprekend eerst een kort kennismakingsgesprek plaatsvinden, maar al gauw starten we met je rijopleiding en kunnen zo gaande weg jou huidige rijvaardigheden, kennis en de snelheid van hoe je nieuwe dingen oppakt toetsen. Vervolgens bespreken we hoe we samen d.m.v. een stappenplan verder zullen werken naar de eindresultaat – het behalen van je Rijbewijs.

Het is heel belangrijk dat je tijdens deze les bovendien kennis maakt met de Lesauto. Hoe eerder je een band of een gevoel voor de lesauto krijgt des te beter.  Dit is namelijk heel belangrijk en kun je vanaf het begin al een band en of een gevoel voor de lesauto krijgen. Want je zal ook je rijexamen in deze auto doen.

 

Gratis voor de gedreven leerlingen

Wij helpen graag leerlingen die toegewijd zijn en echt voor hun rijbewijs gaan. Wij merken dat leerlingen die zo gedreven zijn vaak dingen snel oppakken en hun rijbewijs in één keer halen.

Deze leerlingen krijgen deze Intake-les geheel gratis erbij. Wil jij serieus voor je rijbewijs gaan en besluit jij na de intake-les met ons in zee te gaan. Dan krijg jij deze les Gratis cadeau.

Wil je door één of ander reden toch niet met ons verder, dan betaal je maar € 25,- voor de waardevolle rijles. Hoe dan ook zal je door deze les voortaan zelfverzekerder achter de stuur zitten. Je zult ook begrijpen waarom en hoeveel lessen je nodig zal hebben. Al met al, zal het een steentje bijdragen in jou training achter het stuur.

Toegewijde leerlingen kunnen ook hun Rijbewijs te winnen. Je moet hiervoor simpelweg in één keer voor rijexamen bij ons slagen.

Heb jij bij de eerste poging je rijexamen gehaald, dan betalen wij de rijbewijs voor je. Ook al heb je eerder bij een ander rijschool weleens examen gedaan. Meer over je Rijbewijs winnen.

Wij zijn vastberaden onze toegewijde leerlingen te helpen. En daarom heeft AutoRijschool Snijders de onbeperkt ‘Gratis Herexamens’ optie voor onze leerlingen. Lees hier meer over.

Onze instructeurs genieten ervan wanneer jij het voor elkaar heb gekregen en je CBR-examen heb gehaald. De vreugde in je gezicht die tevoorschijn komt nadat de rij-examinator jou feliciteert, is onbetaalbaar. Dat maakt de tijd en moeite in jou het ook helemaal waard.

 

 Een beetje nerveus achter de stuur?

Dat is heel normaal, onze ervaren instructeurs zijn er van bewust dat vooral bij je eerste keer achter de stuur, je waarschijnlijk een wat nerveus bent. Maak je daar maar geen zorgen over, de instructeurs zullen hun best doen jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Aan het einde van je intake-les wordt er niet naar jou nervositeit gekeken. Er wordt gekeken naar hoe snel je dingen oppakt en je huidige rijvaardigheden. Aan de hand daarvan bespreken jullie samen hoeveel rijlessen je waarschijnlijk nodig zal hebben. Dit om je te vormen tot een bekwaamd chauffeur met genoeg expertise die tevens voldoet aan de benodigde eisen van het CBR-examen.

Tip: Zorg dat je wat uitgerust bent zodat je lekker kan concentreren tijdens je lessen. Zo pak je dingen sneller op en zul je veel beter presteren.

 

Heb je interesse gekregen om je rijlessen bij AutoRijschool Snijders te volgen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op d.m.v. een Whatsapp of vul het onderstaande formulier in.

We bespreken graag alle opties met je.

[chat]