Je eerste rijles

Je eerste rijles

Blog Lees Plezier 0

Sommige dingen in het leven zijn absoluut spannend. Denk hierbij aan de eerste werkdag bij je (bij)baan, de eerste schooldag op de middelbare school óf je eerste rijles. Je eerste rijles is vaak een hele ervaring. Je zit voor het eerst achter het stuur van een echte auto. Je hebt de volledige verantwoordelijkheid en wilt het uiteraard zo goed mogelijk doen. Het gevolg? Je kunt last van de spanning krijgen, waardoor je niet optimaal kunt functioneren.
Bij een eerste rijles is het dan ook belangrijk dat je op je gemak gesteld wordt. Daar zijn de rijinstructeurs van Auto Rijschool Snijders dan ook in gespecialiseerd. Wij weten als geen ander hoe we het jou zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Hoe we dat doen? Daar hebben we zo onze maniertjes voor. Onder aan de streep draait het bij ons om één ding: dat jij je zo prettig mogelijk voelt. Als jij het naar je zin hebt, ga je namelijk veel beter presteren. Dat is weer bevorderlijk voor het vervolg van de rijles en voor je rijexamen in de toekomst.

Gratis proefles

Wil jij snel je rijbewijs halen? Ook dan is je eerste rijles van belang. Bij een eerste rijles maak je nader kennis met de auto én met de rijinstructeur. Om de drempel naar de eerste rijles zo laag mogelijk te houden, bieden we jou een gratis proefles aan. In deze gratis proefles leer je één van onze rijinstructeurs kennen. Van deze rijsinstructeur krijg je een eerste instructie over hoe de auto werkt en wat het doel van de proefles is. Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze instructeurs met de leerlingen, jou dus, om gaan. Het moet een gemoedelijke sfeer zijn, waarbij er ook ruimte voor plezier en goede gesprekken is.
Onze rijinstructeurs zijn dan ook gespecialiseerd in het op gemak stellen van de leerlingen. Bij het volgen van een eerste rijles, of de proefles, is de sfeer dan ook gemoedelijk en informeel te noemen. We willen het graag zo fijn mogelijk voor jou maken!

Theorie en praktijk

Bij de eerste rijles draait het uiteraard allemaal om de praktijk. Je stapt voor het eerst zelf achter het stuur van een auto. Je gaat voor het eerst gas geven, koppelen, schakelen, in je spiegels kijken en op hoge(re) snelheden rijden. Tijdens een eerste rijles is het dan ook prettig dat je de auto goed leert kennen. Onze rijinstructeur neemt uitgebreid de tijd om alles van de auto aan jou uit te leggen.
In de vervolglessen wordt de nadruk ook enigszins gelegd op het theorie examen. Voordat jij af mag rijden, is het namelijk zaak om het theorie examen te halen. Hiervoor dien je een dik boek te leren. Onze rijinstructeur helpt jou echter, gedurende de rijlessen, ook met het leren van de theorie. Dit gebeurt simpelweg en bijzonder leerzaam aan de hand van situaties tijdens de rijlessen.
Kortom: bij Auto Rijschool Snijders ben je aan het juiste adres voor een eerste rijles. Ben je woonachtig in de volgende woonplaatsen: Almere, Blaricum, Bussum, Laren, Muiden, Muiderberg, Naarden, Huizen of Hilversum? Dan zit je bij Auto Rijschool Snijders goed!