Rijles pakket

Rijles pakket

Blog Lees Plezier 0

Heb je interesse om te starten met rijlessen? Dat is hoe dan ook een verstandige keuze. Als jij je rijbewijs in handen hebt, kan je namelijk van vele voordelen profiteren. Wij hebben hier recent een interessant artikel over geschreven; welke deuren gaan er open als je een rijbewijs hebt? (linken naar dat artikel).
Zover is het echter nog niet. Nee, je moet eerst de rijlessen gaan volgen. Als je woonachtig in de regio van Almere, Laren, Blaricum, Muiden, Muiderberg, Naarden, Huizen, Hilversum of Bussum bent, is de keus voor Auto Rijschool Snijders voor de hand liggend.
Als je interesse in de diensten van Auto Rijschool Snijders hebt, moet je goed na gaan denken. Onder andere over het pakket dat je af wenst te nemen. Bij Auto Rijschool Snijders heb je tenslotte de keus uit verschillende pakketten. Maar, hoe weet je nou welk pakket je dient te kiezen?

 

Welk pakket is voor jou geschikt?

Bij het uitkiezen van een pakket moet je een afweging maken. Enerzijds wil je uiteraard zo min mogelijk geld uitgeven, terwijl je anderzijds wel de optimale voorbereiding voor je rijexamen wenst te hebben. Het is tenslotte je doel om snel je rijbewijs te halen.
Wij kunnen jou helpen met het uitkiezen van het geschikte pakket. We nodigen je graag uit voor het afnemen van een proefles. In deze proefles kunnen wij hoogte krijgen van je huidige kwaliteiten en de handelingen die je in het verkeer verricht. Op basis van die bevindingen kunnen wij een juist advies geven. Een advies waarmee je op een snelle manier je rijbewijs kunt halen, zodat je snel van alle voordelen kunt profiteren.

 

De 3 pakketten

Bij Auto Rijschool Snijders heb je in feite de keus uit drie verschillende pakketten. Je kunt voor het pakket ‘Small’ kiezen. Hierbij heb je een gratis proefles, krijg je 15 lessen en heb je 2 maanden onbeperkte toegang tot een online cursus. Om het helemaal af te maken, krijg je ook het CBR-praktijk examen (ter waarde van € 250) en heb je altijd een vaste instructeur/instructrice.
Je kunt echter ook voor het ‘Medium’ pakket kiezen; dat is het meest gekozen pakket. Hierbij heb je een gratis proefles en nadien krijg je 30 lessen. Ook hierbij heb je 2 maanden onbeperkte toegang tot een online cursus en heb je altijd een vaste instructeur/instructrice. Als klap op de vuurpijl betalen wij hierbij ook het CBR-praktijk examen, ter waarde van 250 euro.
Ga je het liefste voor nog meer lessen? Dan kan je voor het ‘Large’ pakket kiezen. Hierbij krijg je 40 lessen plus alle bovenstaande genoemde diensten. Hierbij krijg je dus ook de deelname aan het CBR-Praktijk examen ter waarde van 250 euro van ons!

 

Pakket op maat

Zijn bovenstaande pakketten niet helemaal naar jouw wens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met je in contact om andere mogelijkheden te bespreken. Het is namelijk ook mogelijk om te genieten van een pakket-op-maat. Een pakket dat volledig op jouw wensen afgestemd is. Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.